Důvodem napsání této knihy byla zkušenost autorů: Při jejich supervizích, rozhovorech se supervizory, supervidovanými i zadavateli supervize se ukazovalo, že externí týmová supervize může přinášet více rizik než příležitostí.
Francouzská kuchyně udává po staletí tón světového kulinářství. Dobrá zpráva je, že spoustu jejích tradičních receptů si můžete připravit doma a připomenout si tak třeba atmosféru letní dovolené.
Kdo by nemiloval Itálii – a kdo by nemiloval italskou kuchyni!? Je lehká, voňavá, chutná a při vyslovení několika kouzelných slovíček – jako olivový olej, parmezán, rajčata, ricotta – se člověku hned začnou sbíhat sliny.
S knihou Z Kostariky na Kubu, chceš-li dostat přes hubu se čtenáři dostávají do rukou zábavné paměti diplomata Milana Jakobce, který se v nich zpovídá zejména ze svých četných profesních selhání.
Vydejte se na napínavou cestu za hranice času, do světů, kde se mísí dávné mýty a vědecké objevy. Jak souvisí například Velikonoční ostrovy s nesmrtelností? Nebo jak vypadaly prehistorické kamenné počítače?