Nejprodávanější tituly v roce 2025
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD - Dagmar Lužná - 10%
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky.
kuchařky

Makrobiotické nedělní vaření + DVD

99 Kč
89 Kč
Sám doma a hladový: Kuchařka pro muže, bez cenzury! - Matěj Pospíšil - 10%
Moderní, vtipná a fresh kuchařka hlavně pro chlapy.
kuchařky
Ukázky

Sám doma a hladový

399 Kč
359 Kč
Vaříme pro vegetariány: Zeleninový zážitek bez hranic - Marianne Zunner - 10%
Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí.
kuchařky

Vaříme pro vegetariány

179 Kč
161 Kč
Vegetariánská kuchařka - 10%
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.
kuchařky

Vegetariánská kuchařka

399 Kč
359 Kč
Domácí řeznická kuchařka: Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového - Josef Dušátko
Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další.
kuchařky
Ukázky

Domácí řeznická kuchařka

209 Kč
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová - 10%
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát - jablkovici.
kuchařky

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

269 Kč
242 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž: komplet - Jaroslav Vašák
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
Kváskové pečení: Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky - Jane Masonová - 10%
V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu.
kuchařky

Kváskové pečení

399 Kč
359 Kč
Lehká kuchyně - Zdeněk Pohlreich - 10%
(4x)
„Celý život jsem na dietě a vlastně nevím na jaké. Mám nadváhu prolínající se s obezitou a strašnou chuť s tím něco udělat. Nejde ale o dietu, která jednou skončí, jde o způsob, jak to vyřešit z gruntu."
kuchařky
Ukázky

Lehká kuchyně

459 Kč
413 Kč
Snadná cesta k ideální váze - Allen Carr - 10%
Jak zhubnout" Hubněte bez diety, bez počítání kalorií, bez zapojení vůle. Není to klam! Metoda Allena Carra Vám dovolí těšit se z jídla, pochutnávat si, a přitom hubnout.
kuchařky

Snadná cesta k ideální váze

270 Kč
243 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 495 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 .. 50 > >>