První kuchařka Květy Fialové je na světě a s ní řada původních receptů na pokrmy, které tato slavná filmová a divadelní herečka vařila nejraději. V kuchařce převažují nápadité recepty, které vycházejí z Květiny fantazie.
Superpotraviny jsou výjimečné díky obsahu výživných látek. Příprava jídel z nich není složitá. Přesvědčte se o tom prostřednictvím receptů z nové kuchařky.
Kniha je určena pro širokou veřejnost - milovníky gastronomie (zejména ryb, zvěřiny a lesních plodů), pro cestovatelské nadšence a milovníky Severských tradic či „vyznavače“ fenoménu hygge. Recepty jsou jednoduché a suroviny jsou u nás dostupné.
Yotam Ottolenghi se po obrovském úspěchu svých restaurací a knihy Ottolenghi: The Cookbook (Kuchařka) řadí ke světovým špičkám ve svém oboru. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také originální a zcela osobitý přístup k vaření.
Tři knihy receptů od Evy Francové v jednom boxu Populární blogerka Eva Francová v souboru tří knih přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné.
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.