Panuje obecné přesvědčení, že nízkosacharidový režim znamená vynechat zcela pečivo. Ale není to pravda! Tato publikace svým čtenářům přináší spoustu receptů, jak si své oblíbené pečivo dopřát a neriskovat při tom nabírání váhy-
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků.
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku – samozřejmě bez lepku – se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky...
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.