Chcete mít po obědě energie na rozdávání? Lákají vás snídaně, které vás zasytí a dodají vám sílu na celý den? Hledáte nové recepty, díky kterým zdoláte každou pracovní, rodičovskou i sportovní výzvu?
O paní Jiřině Bohdalové je známo, že je vášnivou sběratelkou kuchařských knih i jednotlivých receptů, má ráda dobré jídlo a vaření patří k jejím velkým koníčkům.
Michelle Dudashová představuje publikaci
Nízkosacharidová středomořská kuchařka, v níž
naleznete snadné, převážně zeleninové recepty,
abyste si udrželi pevné zdraví.
Středomořský jídelníček se řadí mezi vysoce
oceňované stravovací režimy, pr
Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce.
Pokud už jste propadli kouzlu původních odrůd ovoce a zeleniny, nebo je teprve objevujete, kniha Herbář ze zahrady přímo na talíř 3 vám odhalí jejich fascinující svět.
Kniha navazuje na čtenářsky úspěšné tituly Tradinář – Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů a Vánoční Tradinář – od Dušiček po Hromnice a pokračuje masopustem a postním obdobím do Velikonoc a následně až do letnic.