Osmé vydání prestižní publikace „Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2021–2022“. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou.
Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2022–2023. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou.
Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou. Výběr nejlepších tuzemských vín a vinařů pro rok 2020/2021. 276 stran, 875 doporučených vín od 156 vinařů.
Špičkový autorský tým mezinárodně respektovaných odborníků ve složení Michal Šetka, Ivo Dvořák, Jakub Přibyl, Roman Novotný a Richard Süss hodnotil více než dva tisíce vzorků vín, aby vybral ta nejlepší.
Jedenácté vydání publikace Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2024-2025 představuje 174 špičkových vinařství z Čech a Moravy. Úspěšná publikace se každý rok stává napjatě očekávaným cenným zdrojem objektivních a nezávislých informací.
Těhotnej kuchař je vítěz Křišťálové Lupy za rok 2022 a kuchař-influencer, který v roce 2022 na sociálních sítích nasbíral celkem přes 1 milion sledujících. A tohle je jeho první kuchařka!
Kuchařka coby příběh! „…ne že by autor Jaromír Šlosar zůstal cokoli dlužen těžkému a krásnému životu kuchařčinu, bude to však hlavně knížka o babičce, dělné a moudré jako ta od Němcové, zkrátka Babička 2022.
Kuchařka pro teenagery je výzvou šestnáctileté Julie jejím vrstevníkům – i když třeba jídlo vypadá složitě, jeho příprava může být úplně jednoduchá a zvládne ji každý. Tato kniha může být báječným dárkem ke Dni dětí, za vysvědčení či k Vánocům.
Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela ukazuje, že to nemusí znamenat ochudit se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření.
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.