Robert Irwin - Satan mě chce

Satan mě chce

Nakladatel: Volvox Globator 2003
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

Deníkové záznamy Petera, který experimentuje s okultními vědami, začínají v létě 1967. Jeho záznamy se však postupně proměňují v příběh zoufalého hledání skutečné panny, kterou by svedl a zároveň kroniku démonické lásky. Nakonec však není schopen rozlišit mezi špatným „tripem“ a návštěvou ze samotného pekla. Kniha tak ukazuje nebezpečí i podvod...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Četla jsem jí, je to asi 5 let...a nadchla mě! Některé hlášky z ní používám do teď. Chci si jí pořídit do vlastní domácí knihovny, protože tahle knížka se určitě neztratí!
U téhle knížky jsem se válela smíchy a některý označení pro nevysvětlitelné jevy a projevy lidské psychiky z této knihy jsem přejala a používám jako vzpomínku na knihu, se kterou jsem prožila jeden letní týden :)) Takže musim jít - slunce vrhá stín na ruční ráhno!
Ještě jsem tu knihu sice nečetla, ale jen tak listovala a nějaký ten textík jsem si přečetla. Jen podle toho jsem zatím usoudila, že to bude velice zajímavá a poutavě napsaná kniha.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

K přečtení

(...) V tomto úchvatném portrétu sklonku šedesátých let jsme svědky bizarních okultistických a sexuálních experimentů, neuvěřitelných zvratů, podivných náhod, které dodávají knize poměrně paranoidní ráz, a také úžasně bystrých postřehů ohledně podobností mezi kulturními fenomény, které stály při zrodu naší doby. Satan mě chce je zábavná a chytrá kniha, jež by neměla zůstat opomenuta.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Satan mě chce
Autor:
Irwin, Robert
Nakladatel:
Volvox Globator
Edice:
Albion
EAN:
9788072074983
ISBN:
80-7207-498-9
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Originál:
Satan Wants Me
Překlad:
Boháčková, Kamila
Popis:
1× kniha, vázaná, 332 stran, česky
Rozměry:
15 × 21 cm
Rok vydání:
2003