Radůza - ...při mně stůj

...při mně stůj

Producent: Indies 2003
Rozebráno
297 Kč
pohlídat

Anotace

Opět pod producentským dohledem Zuzany Navarové nastoupila počátkem února do pražského nahrávacího studia Largo natáčet svoji druhou desku stále výraznější a populárnější autorka, zpěvačka, harmonikářka, kytaristka, no prostě multiinstrumentalistka Radůza. Album vzniká v několika frekvencích až do konce března. Hostujícími muzikanty jsou členové...
Zobrazit celý text

Recenze posluchačů

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení

Radůza je pro mne osobně živoucím důkazem toho, že zázraky se občas skutečně dějí a její druhé album je prostě PECKA !!

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Radůziny písně jsou drsně kultivované

(...) Radůziny písně jsou plné často radikálně odlišných emocí, vyjádřených hudbou, textem i interpretací. Zpěvačka nachází ve svém žánru neobvyklé rozpětí výrazu od vyloženě hrubozrnného po žensky jemný a křehký, není jí cizí takřka herecká stylizace (právě odtud zřejmě pochází ono řazení k šansonu), nikdy jejímu projevu ale nechybí důvěryhodnost a v neposlední řadě také ukotvení v tradici. Žánr "městského folku" dostává v jejím podání osobitý tvar a svým způsobem překlenuje mnohá desetiletí. Radůziny písně jsou totiž bez ohledu na konkrétní formu zcela nadčasové.

Radůza, Žofie a Maya - tři tváře nové hudby

(...) V jejím hlase se soustředí zkušenost živelného zpívání na ulici i hudební vzdělání, zapsané skrytě uvnitř skladeb. Na druhém albu, nazvaném ... při mně stůj, z Radůzy padají hotové šansony, za které by se nestyděli klasikové české scény. Muzika je rozbouřená jadrnými tóny harmoniky, zatímco hlas ulétá kamsi za větrem, symbolem Radůziny svobody, a provází posluchače ulicemi, krajinou či hospůdkami. Radůza je živel, lidová muzikantka i kejklířka, která věří svému instinktu a citu.

Autor/Autorka

Žánry

Technické údaje

Název:
...při mně stůj
Autor:
Radůza
Producent:
Indies
EAN:
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Popis:
1× CD, délka 47 hod. 24 min., česky
Rok vydání:
2003