Jacky Trevane - Fatwa. Život ...

Fatwa. Život pod hrozbou smrti

Nakladatel: Alpress 2005
Rozebráno
224 Kč
pohlídat

Anotace

Když se Jacky vypravila na dovolenou do Egypta, nemohla tušit, co ji čeká. Seznámila se s okouzlujícím Egypťanem Omarem, za kterého se z velké lásky brzy provdala. Život v Káhiře se však změnil v noční můru. Během následujících šesti let byla Jacky vystavena neustálému fyzickému i citovému týrání, než se jí podařilo i dcerkami uprchnout. Tento...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(11x)

Vaše hodnocení
Ahoj všem, knihu jsem přečetla jedním dechem. Nemohla jsem se od ní otrhnout. Jezdím do lázní kde je převážná část arabské klienteli. V této knize jsem našla spoustu společných rysů at je to arab z Lybie, Jordánska nebo Kuvajtu. V knize je spousta pravdy. Pořád jí mám vhlavě, ted jsem jí dala přečíst své 15leté dceři a také se jí moc líbí.
Přečetla jsem knížku jednim dechem... Dobře se čte...je tam napětí...a ponaučení...
Tato kniha mě velice zaujala a výborně se mi četla. Je sice pravda, že jsem nepochopila unáhlenost mladé ženy pro uzavření sňatku s cizincem, ale zároveň jsem obdivovala její statečnost.
Je mi teprve 11 let ale tato kniha se velice dobře čte.Strašně moc mě zaujala a je to zatím ta nejhezčí knížka co jsem četla.
Krásná knížka, moc pěkně napsaná. Četla jsem ji na dovolené a nemohla jsem se odtrhnout.
Je to již delší dobu, co jsem tuto knihu četla, její děj si ale pamatuji, jestli vás tato kniha zaujala, doporučuji ÚTĚK Z AFRICKÉHO PEKLA, tuto knihu napsala (a vše zažila) česká dívka.
Tuto knihu jsem přečetla jedním dechem,zatím se mi líbila nejvíce ze všech knih podobných žánrů,které jsem doposud přečetla.I druhá kniha od Jacky Trevane-Neviditelné ženy je velice zajímavá a určitě ji mohu všem doporučit.

Kniha je za poslední dobu nejlepší co jsem četla. Perfektně, čtivě a autenticky napsaná. Moc se mi líbila a klidně bych ji přečetla znovu.

Když sem tu knížku četla i slza mi ukápla, když sem si uvědomila, že se to opravdu stalo.. Mentalita těch lidí v Egyptě mi přišla uplně jiná až snad nemožná.. ale stojí za to si tuhle knížku přečíst..
Tato kniha mě úplně očarovala.Je výborně psaná.
Moc se mi nelíbilo, jak hned ze začátku popisovala samotný útěk a až potom její pobyt v Egyptě, i když to popisování útěku přerušila v napínavé chvíli. Jinak super kniha.
Zobrazit další (8)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Fatwa. Život pod hrozbou smrti
Autor:
Trevane, Jacky
Nakladatel:
Alpress
Edice:
Klokan
EAN:
9788073620523
ISBN:
80-7362-052-9
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Originál:
Fatwa
Překlad:
Kubálková, Pavla
Popis:
1× kniha, vázaná, 274 stran, česky
Rozměry:
12 × 20 cm
Rok vydání:
2005 (1. vydání)