- Sýry - druhy a recepty

Sýry - druhy a recepty

Nakladatel:  Ikar 2006
Rozebráno
-10%
69 Kč
62 Kč
pohlídat

Anotace

Základní informace o výrobě sýrů, jejich dělení podle tučnosti a obsahu sušiny, o skladování, servírování a typických sýrařských zemích. Popis nejznámějších druhů evropských sýrů od A do Z včetně původu, obsahu tuku, charakteristických vlastností a historie. Použití jednotlivých sýrů v teplé a studené kuchyni a vhodný doporučený nápoj umocňující aroma a vůni.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Sýry - druhy a recepty
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024907567
ISBN:
80-249-0756-9
Originál:
Lexikon vom Käse
Překlad:
Štumpf, Eugen
Popis:
1× kniha, vázaná, 288 stran, česky
Rozměry:
15 × 17,6 cm
Rok vydání:
2006 (1. vydání)