František Karlík - Jak se vaří na venkově

Jak se vaří na venkově

Nakladatel: VPK 2007
- 10%
35 Kč
běžná cena 39 Kč
Pohlídat

Anotace

Seznámení se staršími i novými úpravami jídel lidové kuchyně. Podle dochovaných lidových předpisů sestavil František Karlík. Polévky, omáčky, maso, drůbež, králík i zvěřina, ryby, zelenina, houby, ovoce, kaše, moučníky atd.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jak se vaří na venkově
Autor:
Karlík, František
Nakladatel:
VPK
EAN:
9788073341138
ISBN:
978-80-7334-113-8
Doporučená prodejní cena:
39 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 106 stran, česky
Rozměry:
14,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2007