John Grogan - Marley a já

Marley a já: aneb Život s nejhorším psem na světě

Nakladatel: Ikar 2007
Rozebráno
197 Kč
pohlídat

Anotace

Co to je za rodinu bez věrného, dobře vychovaného klidného psa? Labrador Marley má však k takovému psímu hrdinovi daleko. Když si ho John s Jenny přivedou domů, nestačí se divit. Kde je ten mírný, inteligentní a přizpůsobivý pejsek, kterého slibovaly kynologické příručky? Už první jízda autem se promění v malé dobrodružství a překvapení pokračují:...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Tuhle knihu jsem zhltla jako malinu během jednoho odpoledne. Jelikož jsem velký milovník psů a sama jsem toho svého musela nechat vloni uspat, konec knihy už jsem četla přes slzy. Zvlášť jedna myšlenka autora mě zaujala; ... když psal, že si myslel, že Marley s nimi bude navždy. Přesně tohle jsme si mysleli všichni doma a dodnes jsme se nesmířili s...
Více
Doporučuju přečíst majiteli psa, který si myslí, že je jeho pes strašný, i když to není tak zlé. Tato kniha je velmi pěkná, ale na konci jsem brečela.
Báječná kniha, měla jsem již několik psích kamarádů a každý měl pár vlastností co Marley. Přečetla jsem ji jedním dechem. Doporučuji každému, kdo má psího člena rodiny.

Knížka mne velmi pobavila, přečetla jsem jí jedním dechem až do konce hned ten den, co jsem si jí koupila. Mám doma přesně to samé stvoření, jen se jedná o fenku. Knížka je moc hezky napsaná, protože mě dost potrápil konec.... jinak všem doporučuji!

Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Marley a já
Autor:
Grogan, John
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024908694
ISBN:
978-80-249-0869-4
Doporučená prodejní cena:
219 Kč
Originál:
Marley & Me
Překlad:
Mayerová, Hana
Popis:
1× kniha, vázaná, 344 stran, česky
Rozměry:
13 × 20,5 cm
Rok vydání:
2007 (1. vydání)