Josef Jílek - Finanční trhy a ...

Finanční trhy a investování

Nakladatel: Grada 2008
Rozebráno
743 Kč
pohlídat

Anotace

Kniha univerzitního profesora Josefa Jílka je přehledem stávajícího stavu finančního trhu ve světě i v České republice. Autor v ní shrnul rozsáhlé každodenní praktické zkušenosti z působení v České národní bance. Upozorňuje na slabiny moderního finančního trhu. Jsou uvedeny neotřelé a překvapivé pohledy na finanční svět. V první části autor...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(7x)

Vaše hodnocení
Jílek je jednoduše profik. Je to zbytečné dále komentovat.
Snažím se číst všechny Jílkovy knihy. Je to balzám na moji mysl. Neznám jiného dobrého autora vynikající finanční literatury. Investice do Jílkových knih se mi bohatě vyplatila - nikdy jsem neinvestoval do akcií, fondů a pojištění. Protože jsem žádné finance neztratil, jsem spokojený. Tajně se směji kolegům, kteří naletěli na různé takové podvody jako jsou akcie, fondy a pojištění.
Profesor Jílek je profesionál v oboru.
Styl profesora Jílka odpovídá mému pohledu na finanční svět. Jílek tento pohled precizuje, aby si čtenář uvědomil, co se vlastně ve finančním světě děje. Knihu doporučuji.
Profesor Jílek je profesionál ve svém oboru. Kniha dá odpověď každému, kdo chce vědět více a učinit si přehled o tom, co se vlastně ve financích děje. Je napsána systematicky s mnoha příklady z praxe. Vzhledem k tomu, že Jílek není podjatý, podává v knize plastický obraz reality. Podobně je to s jeho přednáškami. Patřím do jeho fan klubu.
Dobrý a trochu neobvyklý popis současného finančního světa.
Pan Jílek se snaží za každou cenu šokovat a jeho 'neobvyklý' pohled na věc je jen pořádnou dávkou demagogie. Co píše, není nepravda, věnuje se však vždy pouze jedné straně mince a pomíjí spoustu důležitých faktů, které by umožnily čtenáři udělat si o tématu vlastní, nezkreslený obrázek.
Zobrazit další (4)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Finanční trhy a investování
Autor:
Jílek, Josef
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788024716534
ISBN:
978-80-247-1653-4
Doporučená prodejní cena:
799 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 648 stran, česky
Rozměry:
17 × 24,5 cm
Rok vydání:
2008 (1. vydání)