James Peterson - Co by měl vědět ...

Co by měl vědět správný kuchař: 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Nakladatel: Ikar 2009
Co by měl vědět správný kuchař

Co by měl vědět správný kuchař

350 Kč
Rozebráno
350 Kč
pohlídat
Rozebráno
269 Kč
pohlídat

Anotace

JAK naostřit nůž 0 používat bylinky 0 skladovat sýry 0 připravit ochucené oleje a octy 0 pražit ořechy 0 plnit vaječné omelety 0 vyloupnout ústřici 0 zmrazit koláč 0 připravit čerstvé těstoviny 0 rozporcovat krocana 0 ochutit vejce 0 upéct páj 0 z masové šťávy rychle připravit omáčku 0 ušlehat tuhý sníh z bílků 0 poznat čerstvé houby 0 porcovat...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Co by měl vědět správný kuchař
Autor:
Peterson, James
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024911526
ISBN:
978-80-249-1152-6
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Originál:
What´s a Cook to do?
Překlad:
Brabcová, Blanka
Popis:
1× kniha, brožovaná, 432 stran, česky
Rozměry:
15,2 × 20,3 cm
Rok vydání:
2009 (1. vydání)