- Bible ...
Snížená cena

Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina

Nakladatel: Svojtka & Co. 2010
Rozebráno
-50%
999 Kč
499 Kč
pohlídat

Anotace

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina
Nakladatel:
Svojtka & Co.
EAN:
9788025604205
ISBN:
978-80-256-0420-5
Popis:
1× kniha, vázaná, 320 stran, česky
Rozměry:
22,7 × 30 cm
Rok vydání:
2010 (1. vydání)