- Parfém: Příběh vraha

Parfém: Příběh vraha

Nakladatel: Hollywood C. E. 2011
Rozebráno
89 Kč
pohlídat

Anotace

Jean-Baptiste je obdařen velmi vytříbeným čichem. V míchání vůní brzy předčí i svého mistra, ale záhy se toto umění stává jeho prokletím. Díky utkvělé představě zachytit lidské aroma začne bez zábran vraždit mladé dívky, superstar, jejichž vůně ho zaujme. Překrásná Laura má pro něj neskutečně lákavý druh vůně. Začíná skutečná hra na kočku a na myš hnaná smrtelnou posedlostí.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Nic pro děti. Žádný odpočinkový poslech. Skvělý román, zároveň s hrůzným dějem. Ústřední postava děje zažívá extrémní životní situace. Někdy na pokraji života, někdy i za touto hranící.
Tuto knihu jsem četla asi před čtyřmi lety, narazila jsem na ní náhodou v knihkupectví. Moc pěkně se čte, závěr velice překvapil a moc rychle skončil. Ale jinak vřele doporučuji. Líbil se mi více než poté film. Přečtěte si knihu a pak shlédněte film.

Hledáte nevšední zážitek? Parfém je knížka věnovaná smyslu, nepředstavitelně detailně se zaobírá tématem vůní a zápachů. K četbě potřebujete zrak, ale k procítění čich. Jak voní žena. to je hlavní smysl románu. Hledáte historický román? Francie 18. století s veškerou svou lůzou, šlechtou a zvrhlostí se vám otevře před očima. Takřka barokní obraty...

Více

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Parfém: Příběh vraha
Nakladatel:
Hollywood C. E.
EAN:
8586008974090
Doporučená prodejní cena:
99 Kč
Popis:
1× DVD, česky
Rok vydání:
2011 (1. vydání)