Iva Hrnčířková, Vladimír Klescht, Lucie Mandelová - Éčka v potravinách

Éčka v potravinách

Nakladatel: Computer Press 2006
Rozebráno
143 Kč
pohlídat

Anotace

Bojíte se „Éček“? Víte, že mezi běžně používaná Éčka patří i vitamin C, kyslík, cukr či bramborový škrob? Opravdu ne všechny jsou pohromou našeho zdraví, proto není potřeba se všech potravin s nimi bát. Autor, specialista na zdravou výživu, napsal praktickou příručku, která srozumitelně vysvětluje vlastnosti E – přídatných látek v potravinách,...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Éčka v potravinách
Autor:
Hrnčířková, Iva, Klescht, Vladimír a Mandelová, Lucie
Nakladatel:
Computer Press
EAN:
9788025114834
ISBN:
978-80-251-1483-4
Doporučená prodejní cena:
159 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 108 stran, česky
Rozměry:
14,8 × 21 cm
Rok vydání:
2006 (1. vydání)