Úterní ženy

Nakladatel: Host 2012
Není v prodeji
149 Kč
pohlídat

Anotace

Kdyby se setkaly dnes, patrně by se nikdy nespřátelily. Ale od doby, kdy před patnácti lety navštěvovaly kurs francouzštiny, jsou z pěti žen okolo čtyřicítky nejlepší kamarádky. Každé první úterý v měsíci se scházejí ve své nejoblíbenější restauraci - úspěšná, výřečná obhájkyně Caroline; Judith, přecitlivělá královna dramatu; Eva, oddaná matka čtyř...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(11x)

Vaše hodnocení
Velmi mě překvapila, námětem i zpracováním, čekala jsem něco holčičího a rádoby vtipného. Ovšem kniha má hloubku, hrdinky jsou líčeny opravdově a bez pathosu, musíme si je všechny zamilovat, každá je svým způsobem jedinečná, jejich chyby jsou omluvitelné a jejich dobroudružství kouzelné. Autor píše lehce, moudře, opravdově, hned máte chuť se na...
Více
prijemne napsana kniha, ktera se neda odlozit a musi se docist. Jsem z ni nadsena, je prijemne odpocinkova ale zaroven nadaba k zamysleni nad svym vlastnim zivotem. A pobavila. Jiz mam precteno i pokracovani a tesim se na treti cast.
Inteligentně čtivě psaná kniha pro ženy, děj má spád, nemohla jsem se od příběhu odtrhnout, dokud jsem knihu nepřečetla celou a i po dočtení mi zůstala delší dobu v hlavě. Kniha a příběh donutí čtenáře k zamýšlení se nad svým smyslem života , cestou kterou má jít.
Čtivě psaná kniha. Autorka je výborná vypravěčka a navíc nenutí nikomu své názory, nechává dostatečný prostor pro čtenáře. Ten se ocitá na pouti spolu s pěticí žen a vše s nimi prožívá. Zároveň ale čtenář netuší, jak bude pouť pokračovat a je překvapen nenadálým odhalením pravdy. Přečetla jsem jendím dechem a doporučuji.
velmi dobře napsána, a hlavně dobře přeložena. Čtivá kniha, odpočinkové čtení. V podtextu člověka pořád něco nutí zamýšlet se i nad sebou.
Super odpočinkvé čtení, budu číst další díly...
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Úterní ženy
Autor:
Peetzová, Monika
Nakladatel:
Host
EAN:
Doporučená prodejní cena:
149 Kč
Originál:
Die Dienstagsfrauen
Popis:
Elektronická kniha, 296 stran, bez zabezpečení DRM, 0,8 MB ePUB ePUB, 1,7 MB Mobi Mobi, 1,1 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2012