Chris Schlesinger, John Willoughby - Grilování

Grilování: Recepty, techniky, náčiní

Nakladatel: Ikar 2011
Rozebráno
404 Kč
pohlídat

Anotace

Příprava jídla nad ohněm je zábava, k níž ovšem musíte vědět, jak vybrat správné palivo a gril, jak připravit oheň, jak ochutit a okořenit jídlo a jak poznat, kdy je hotové. Vyberte si z bohaté nabídky: hamburgery, steaky, klobásy, kotlety, žebírka, ryby, mořské plody, grilovanou zeleninu, dokonce sladkosti a k tomu salsy a dipy. Možnosti...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Grilování
Autor:
Schlesinger, Chris a Willoughby, John
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024915258
ISBN:
978-80-249-1525-8
Doporučená prodejní cena:
449 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 336 stran, česky
Rok vydání:
2011