Jaroslav Vašák - Krajové ...

Krajové speciality: Slezská kuchyně

Nakladatel: Ikar 2013
Rozebráno
-10%
229 Kč
206 Kč
pohlídat

Anotace

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Krajové speciality: Slezská kuchyně
Autor:
Vašák, Jaroslav
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024921723
ISBN:
978-80-249-2172-3
Popis:
1× kniha, vázaná, 216 stran, česky
Rozměry:
13 × 20,5 cm
Rok vydání:
2013 (1. vydání)