Alex Flinn - Dýchání pod vodou

Dýchání pod vodou: Román autorky knižního hitu: Netvor

Nakladatel: MOBA 2013
Není v prodeji
169 Kč
pohlídat

Anotace

Nick je jedním z vyvolených. Studuje vysokou školu, je inteligentní, oblíbený, bohatý. Lidé si myslí, jak snadný má život. Až na jednu věc. Nick nikdy nikomu neřekl o otcově násilnické povaze. Když se Nick setká s Caitlin, myslí si, že se všechny jeho problémy vyřeší. Caitlin má všechno, co Nick kdy chtěl - je krásná, talentovaná a miluje ho....
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Škoda papíru!!!!!!!!!! Nevěrohodné postavy, nulový příběh, nereálné situace a dialogy. Nevěřila jsem nikomu žádné slovo. Spisovné výrazy a nespisovné se míchají a působí to zmatek. Anotace nicneříkající, obálka o ničem. Zřejmě je to kniha pro mládež, podle obálky to nepoznáte, podle anotace typnete love story. Je to o ničem, písmo deníku je nečitelné, bolí z toho oči a hlava.

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Byla to jen obyčejná facka!

Témata partnerských vztahů i objevování sebe sama jsou stará jako lidstvo samo. Ve spojení se závažným psychologickým problémem může přesto vzniknout poutavý příběh. Tak jako v případě románu Dýchání pod vodou. Mohla to být tuctová love story. Nicholas Andreas je šestnáctiletý mladík vyrůstající v Miami v přepychu, s vyznamenáním a nadprůměrnou inteligencí, ukázkový případ dospívajícího teenagera, kterému zdánlivě nic nechybí. I jeho přítelkyně Caitlin je ideální dívka, půvabná a obdivovaná. Jenže místo toho celý příběh začíná u soudu, ke kterému došlo na základě Caitlinina oznámení, že ji Nick po měsíc trvajícím vztahu napadl. (...) Příběhy týraných žen bohužel často trpí tím, že se autoři k tématu samému upnou natolik, že děj i jeho zpracování jsou pak plytké. Ve čtenáři zůstává hořkost z toho, že kniha sice pomáhá odkrývat a do důsledků zviditelňovat i pochopit společenský problém, ale že jde v pojetí o promarněnou šanci. V tomto případě stál u zrodu opačný přístup, a výsledek tak naopak působí o to intenzivněji.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Dýchání pod vodou
Autor:
Flinn, Alex
Nakladatel:
MOBA
EAN:
Doporučená prodejní cena:
169 Kč
Originál:
Breathing Underwater
Překlad:
Chlouba, Miloš
Popis:
Elektronická kniha, 256 stran, bez zabezpečení DRM, 0,7 MB ePUB ePUB, 1,8 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2013