kol. - Jak nakupovat a ...
Jak nakupovat a zpracovávat maso: Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa
Nakladatel: Apetit
2014
269
False
1
127
2
4
24
193468
0
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si zboží do oblíbených.
Jak nakupovat a zpracovávat maso
332 Kč
- 10%
332 Kč
běžná cena 369 Kč
- 10%
269 Kč
běžná cena 299 Kč
Anotace
Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa.
Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a...