kol. - Jak nakupovat a ...

Jak nakupovat a zpracovávat maso: Všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa

kol.
Nakladatel: Apetit 2014
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Jak nakupovat a zpracovávat maso

332 Kč
- 10%
332 Kč
běžná cena 369 Kč
- 10%
269 Kč
běžná cena 299 Kč
Pohlídat

Anotace

Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa.

Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso. V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd.) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Autor:
kol.
Nakladatel:
Apetit
EAN:
9788087575147
ISBN:
978-80-87575-14-7
Doporučená prodejní cena:
299 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 160 stran, česky
Rozměry:
21,3 × 28 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)