Eric Treuille, Jeni Wright - Škola kuchařských technik

Škola kuchařských technik: Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem

Nakladatel: Ikar 2014
Rozebráno
449 Kč
pohlídat

Anotace

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Škola kuchařských technik
Autor:
Treuille, Eric a Wright, Jeni
Nakladatel:
Ikar
EAN:
9788024925943
ISBN:
978-80-249-2594-3
Doporučená prodejní cena:
499 Kč
Originál:
Le Cordon Bleu Complete Cooking Techniques
Překlad:
Rákosníková, Jitka
Popis:
1× kniha, vázaná, 352 stran, česky
Rozměry:
22,5 × 28,3 cm
Rok vydání:
2014 (1. vydání)