Miloš Michlovský - Oxid siřičitý v enologii

Oxid siřičitý v enologii

Nakladatel:  Radix 2012
Rozebráno
-10%
286 Kč
257 Kč
pohlídat

Anotace

Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Oxid siřičitý v enologii
Autor:
Michlovský, Miloš
Nakladatel:
Radix
EAN:
9788090531901
ISBN:
978-80-90531-90-1
Popis:
1× kniha, brožovaná, 151 stran, česky
Rozměry:
14,8 × 21 cm
Rok vydání:
2012 (1. vydání)