Jaroslav Sapík, Jiří Babica - Čtyři roční ...

Čtyři roční období na talíři

Nakladatel: Eminent 2016
Rozebráno
314 Kč
pohlídat

Anotace

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Čtyři roční období na talíři
Autor:
Sapík, Jaroslav a Babica, Jiří
Nakladatel:
Eminent
EAN:
9788072815098
ISBN:
978-80-7281-509-8
Doporučená prodejní cena:
349 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 192 stran, česky
Rozměry:
17,3 × 25 cm
Rok vydání:
2016 (1. vydání)