Michal Viewegh - Román pro muže
Ke stažení

Román pro muže

Interpret:  Lukáš Hlavica
Nakladatel: Tympanum 2017
Román pro muže

Román pro muže

269 Kč
Skladem
269 Kč
Ihned
199 Kč

Anotace

Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád a v neposlední řadě i slovní a situační humor jsou už tradiční výbavou Vieweghových audioknih. Tentokrát je k přednostem autorova psaní nutno přičíst i nekompromisní ráznost, s níž v románuotvírá dveře „třinácté komnaty“ mužského světa. Román pro muže je jubilejní, dvacátou knihou Michala Viewegha. Možná...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Mistr svého oboru

(...) Vieweghovi je třeba přiznat nejen velký literární talent, ale taky jistou uvážlivost. Ví, kde jsou jeho silné a slabé stránky. Ty silné - vtip, jemný cit pro každodenní mluvu, schopnost zachytit atmosféru ve společnosti - dokonale využívá, těm slabším - složité zápletky, hluboká psychologie postav atd. - se obvykle snaží vyhýbat. Román pro muže je výborně poskládaná kompozice, již Viewegh rozehrává na půdorysu poměrně prostého příběhu. (...) Román pro muže je vynikající kniha, možná nejlepší, jakou Viewegh od Báječných let pod psa napsal.

Viewegh zase trhá rekordy

(...) K rekordnímu prodeji si může gratulovat spisovatel Michal Viewegh a nakladatelství Druhé město, které jeho dílo vydává. Během měsíce, kdy se na pultech knihkupectví objevila Vieweghova v pořadí dvacátá kniha Román pro muže, si ji koupilo už třicet tisíc čtenářů. A rozebrali tak náklad prvního vydání. "Právě jsme dotiskli druhé vydání. Po prvním měsíci prodeje ještě nemůžeme dělat nějaké definitivní závěry, ale kniha se prodává velmi dobře," říká Eva Josková z nakladatelství Druhé město. (...) Podle něj román aspiruje na umístění v trojici nejprodávanějších Vieweghových titulů. "U nás se nejlépe prodával Román pro ženy, Báječná léta pod psa a Účastníci zájezdu, asi i díky filmovému zpracování Vieweghových předloh. Román pro muže však má skutečně raketový nástup a myslím, že v prodejnosti brzy dožene právě tyto knihy, které se už prodávají několik let," vysvětluje Kanzelsberger.

Sourozenci lyžují jako o život

(...) Ostatně autor i v Románu pro muže poskytuje důkaz své vypravěčské schopnosti a stylistické lehkosti. Ty jsou také faktorem, který čtenáře popohání dál. HODNOCENÍ LN ****

Psaní dělá spisovatele lepším

(...) Román pro muže lze nazvat klasickým Vieweghem se vším, co k němu patří: dynamika děje, aktuální téma a čtivost. Oni mají své ceny, ty máš své volvo, připouští autor v ironické sebereflexi a opět získává sympatie mainstreamového čtenáře. Jedná se více o rozsáhlou povídku než o román. Charaktery postav zůstávají neměnné. Jejich konání se spojuje v několika bodech, a tak vytváří celistvý příběh. Politickou a společenskou atmosféru ilustrují vkládané citáty - místy přispívají ke konkretizaci situace, místy působí samoúčelně. Slogan na záložce knihy hlásí, že čtenář otevře třináctou komnatu mužského světa.

Michal Viewegh s novou knihou

(...) Rafinovaná kompozice, rychlý dějový spád, slovní a situační humor a v neposlední řadě i autorova schopnost empatie jsou už tradiční zárukou čtivosti jeho knih. Tentokrát je Viewegh nekompromisně rázný.

Michal Viewegh vydává Román pro muže

(...) Novinka jednoho z nejprodávanějších českých spisovatelů Michala Viewegha přijde v příštím týdnu na knihkupecké pulty. (...) Román pro muže bude podle autora "taková pánská jízda", dospělí sourozenci se v ní vydají na výlet. V ději prý přijde na přetřes i společensky aktuální téma zkorumpovaného soudce. Autor slibuje rázně otevřít třináctou komnatu mužského světa.

Autor/Autorka

Interpret/Interpretka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Román pro muže
Autor:
Viewegh, Michal
Nakladatel:
Tympanum
EAN:
8594072270123
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Interpret:
Hlavica, Lukáš
Popis:
AudioKniha ke stažení, 43 x mp3, délka 5 hod. 55 min., velikost 324,8 MB, česky
Rok vydání:
2017