Jan Jílek - Učebnice zavařování a ...

Učebnice zavařování a konzervace: Jak uchovávat potraviny

Nakladatel: Fontána 2001
- 10%
79 Kč
běžná cena 88 Kč
Pohlídat

Anotace

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Učebnice zavařování a konzervace
Autor:
Jílek, Jan
Nakladatel:
Fontána
EAN:
9788086179674
ISBN:
80-86179-67-2
Doporučená prodejní cena:
88 Kč
Popis:
1× kniha, vázaná, 232 stran, česky
Rozměry:
12,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2001 (1. vydání)