Ke stažení

Cesta Osudu

Ihned
149 Kč

Anotace

Sára jede se svým nejlepším přítelem Dominikem na svůj rozlučkový večírek se svobodou, neboť se další den má provdat za svého přítele a partnera Samuela. Jenže ji přepadnou pochybnosti. Mezi Dominikem a Sárou dochází k rozepři, která skončí tragickou nehodou. Sára ztrácí svého nejlepšího přítele a sama se dostává do bezvědomí. Když se po několika...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Při čtení příběhu jsem se naprosto ponořil. Kniha má děj, který vás chytne a nepustí. Poukazuje na život mladé slečny, který se ze znenadání změní život o 180 stupňů. Budete s hlavní hrdinkou postupovat k novým začátkům jejího života. Příběh prožijete všemi smysli.
Výborně napsaná kniha. Byla jsem při jejím čtení napnutá od začátku až do konce. Napínavá, strhující, dojemná. Vhodná pro ženy, které mají rády zamilované příběhy s napínavým a velmi poutavým příběhem. Při jejím čtení se do příběhu zcela vžijete a čekáte, jak se bude celý děj vyvíjet dál. Myslím si, že potěší i mnoho mužů vzhledem k jejímu obsahu. ;) Doporučuji přečíst!!
Kniha má velice zajímaví děj, Příběh je chytlaví a napínaví od začátku až do samého konce knihy. Postavy této knihy jsou psány tak že každý člověk si v tom najde i část sebe. Aspoň podle mého názoru. Na mě to tak působilo. Knihu jsem přečetl. A mohu jí jen doporučit určitě stojí za přečtení.
kniha nezaujala, po pár stránkách odložena..
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Cesta Osudu
Autor:
Kornelová, Caroline
Nakladatel:
Martin Koláček - E-knihy jedou
EAN:
Doporučená prodejní cena:
149 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 165 stran, bez zabezpečení DRM, 2,3 MB ePUB ePUB, 4,4 MB Mobi Mobi, 1,2 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2017