Marta Melicharová - Galateia

Galateia

Nakladatel: Viking 2017
Není v prodeji
89 Kč
pohlídat

Anotace

Spolu s magickým prostředím pod hladinou odplynul čas mořských bohů a mořských panen jen v lidské mysli. Průzračné karibské vody omývající břeh ostrova Martinik jsou jedním z míst, odkud tato stvoření nikdy zcela nevymizela. A když jeden z nich zachrání v divoké bouři zdánlivě se topící dívku, reakce na zakázaný čin na sebe nenechá dlouho čekat....
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(6x)

Vaše hodnocení
Autorka vyniká úžasnými popisy, úplně vás přenese do překrásných míst na zemi i pod mořem, nestačíte ani dýchat. Moc jsem si knihu užila a kdo má rád tak trošku "pohádkové fantasy" příběhy, rozhodně by si neměl nechat tuto knihu ujít. Pevně doufám, že se dočkám dalších dílů :-)
Byla jsem ukecána, abych si knihu přečetla...není to totiž úplně můj šálek kávy...ale musím smeknout, kniha je prostě a jednoduše jedním slovem PERFEKTNÍ! Určitě doporučuji. A těším se na další příběhy!
Super, mohu jen doporučit. Krásná kniha, která se čte sama. Srozumitelně napsané až to vtáhne člověka do děje a nebude se moci odtrhnout. Za mě na 100% ano, kupte, přečtěte, poznáte sami :-)
Jsem překvapen. Kniha mě moc bavila, nemohl jsem se od ní odtrhnout. Je to čtivý příběh, který je navíc v reálném prostředí, což byl aspoň pro mě benefit. Doufám, že bude pokračování. J.
Super kniha na dovolenou!
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Galateia
Autor:
Melicharová, Marta
Nakladatel:
Viking
EAN:
Doporučená prodejní cena:
89 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 370 stran, bez zabezpečení DRM, 2,1 MB ePUB ePUB, 4,2 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2017