Daniel Cole - Hadrový panák ...

Hadrový panák 1: Hadrový panák

Nakladatel: Knižní klub 2017
Hadrový panák

Hadrový panák

249 Kč
Ihned
249 Kč
Není v prodeji
239 Kč
pohlídat

Anotace

Hrůzná, ale úžasná! Detektivka roku je tady… O téhle knize nebudete moci přestat mluvit. Před čtyřmi roky vzal detektiv William „Wolf“ Fawkes spravedlnost do svých rukou – nedokázal ustát, že soud osvobodil podle něj jednoznačného pachatele. Wolfa postavili mimo službu a poslali do psychiatrické léčebny. Teď se vrací do práce a touží po velkém...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(7x)

Vaše hodnocení
Přečetla si knihkupkyně ze Zlína

Zpočátku jsem nebyla nadšená hlavním tématem, kdy se objevilo jedno tělo z šesti obětí. Ale děj knihy mne pohltil. Ani na jedné stránce jsem se nenudila a četla se zatajeným dechem, co bude dál. Závěr mi přišel mírně uspěchaný, rozuzlení kdo co jak a především poslední "souboj" mi připadal ukvapený. Možná jsem jen nechtěla, aby děj už končil .. :)
Dlouho se mi nestalo, že bych nevěděla jak knihu ohodnotit. Zda se mi líbila anebo ne? :o) Rozhodně mě nakopnul konec, který jsem si opravdu užila k tomu, abych zvedla na 3*. Dlouho jsem bojovala se sympatiemi ke všem účastníkům příběhu. Přidávám se k těm, kteří píší, že to bylo tak trochu "nedodělané". Nezbývá než dát šanci dalšímu dílu a zjistit, zda to autor napraví :o)
V tomto krimithrilleru je nalezena mrtvola, ovšem nejen tak ledajaká, ale mrtvola sešitá ze šesti různých těl. Navíc detektivové obdrží dopis, ve kterém je seznam dalších šesti lidí společně s datumy, kdy, kdo umře. Detektiv William „Wolf“ Fawkens je také na seznamu a zároveň bude hrůzný čin vyšetřovat.

Tato kniha na mě čekala v mojí...
Více
Ajaj, toto mě moc neoslovilo a závěr mě nebavil snad vůbec. Knížku jsem četla ušima a všechny kladné body jdou za interpretem, tedy za Martinem Stránským. Půl hvězdičky pak dávám za námět, ale tím to končí, protože charakteristika postav, popis příběhu, vyšetřování, atd. nic mě absolutně nezaujalo a neupoutalo. Za mě bohužel nemůžu doporučit ani...
Více
Dobrý napínavý příběh od začátku až do konce, chvílema zbytečně zdlouhavý, zejména na konci, ale nelituji
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Hadrový panák 1: Hadrový panák
Autor:
Cole, Daniel
Nakladatel:
Knižní klub
EAN:
9788024258942
ISBN:
978-80-242-5894-2
Doporučená prodejní cena:
239 Kč
Originál:
Ragdoll 1: Ragdoll
Překlad:
Prokop, Michal
Popis:
Elektronická kniha, 360 stran, bez zabezpečení DRM, 0,7 MB ePUB ePUB, 1,5 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2017