Andy Brunning - Proč pláčeme ...
Skladem

Proč pláčeme při krájení cibule?: + 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

Nakladatel:  Grada 2018
Skladem
-10%
329 Kč
296 Kč

Anotace

Všichni vnímáme pomocí smyslů různé vlastnosti běžných potravin a nápojů, ale položili jsme si někdy otázku, jaké se za nimi skrývají chemické a fyzikální pochody? Odpovědi, které jsou někdy překvapivé, ale vždy mimořádně zajímavé, najdete společně s přehlednými ilustracemi na stránkách této knihy.

Budeme se tedy bavit o chutích, vůních,...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Brunning, Andy: Proč pláčeme při krájení cibule?

Pakliže vás zajímá, proč nakrojené avokádo tak rychle hnědne, jestli absint způsobuje halucinace nebo proč někomu po chřestu zapáchá moč, výběru této sympatické příručky, která jednoduše a zábavně popisuje chemické procesy stojící v pozadí mnoha otázek spjatých s nejrůznějšími potravinami, určitě litovat nebudete.
Celá recenze

Autor/Autorka

Kategorie a témata

Bibliografické údaje

Název:
Proč pláčeme při krájení cibule?
Autor:
Brunning, Andy
Nakladatel:
Grada
EAN:
9788027107735
ISBN:
978-80-271-0773-5
Originál:
Why Does Asparagus Make Your Wee Smell?
Překlad:
Somogyi, Petr
Popis:
1× kniha, brožovaná, 155 stran, česky
Rozměry:
19 × 16,5 cm
Rok vydání:
2018 (1. vydání)