Maria Sartor - Domácí uzení – ...

Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

Nakladatel: Vašut 2019
Rozebráno
224 Kč
pohlídat

Anotace

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Domácí uzení – ryby, maso, drůbež
Autor:
Sartor, Maria
Nakladatel:
Vašut
EAN:
9788075411761
ISBN:
978-80-7541-176-1
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Originál:
Selbst Räuchern: Fisch Fleisch und Geflügel
Překlad:
Kavinová, Alice
Popis:
1× kniha, brožovaná, 96 stran, česky
Rozměry:
16,7 × 23,5 cm
Rok vydání:
2019 (1. vydání)