kolektiv autorů - Velká kniha ...
Skladem

Velká kniha povídek o psech

kolektiv autorů
Nakladatel: Familium 2019
Do 6 dní
531 Kč

Anotace

„Velká kniha povídek o psech“ je krásným a originálním dárkem pro všechny milovníky psů. Kniha nabízí kolekci nejzajímavějších psích příběhů od slavných světových i českých autorů. Najdete zde díla Jamese Herriota, Jana Wericha, Roalda Dahla, Virginie Woolfové, Jeroma Klapky Jeroma, Karla Čapka a dalších. Začtěte se do šestadvaceti napínavých,...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(11x)

Vaše hodnocení
Kniha je opravdu nádherná. Graficky je krásně zpracovaná, plná ilustrací. Psí příběhy světových autorů mě vskutku nadchly. Několikráte jsem se upřímně zasmála, či se skoro rozbrečela dojetím. Ještě více prohloubila můj vztah se psy. Jediné, co bych knize vytkla je její váha. Kniha je totiž hardback, má mnoho stran, které jsou tlusté, a celkově není...
Více
Moc povedená knížka. Moje teta miluje psy a tahle knížka nám spadla snad přímo shůry. Trefila se přešně do toho, co jsme pro tetu potřebovali. Ta byla nadšená, knížka se jí moc líbila.
Další knížka od Babičkářství, která mne zaujala. Už mám doma Velkou knihu vánočních detektivních příběhů, která se mi moc líbí. A tahle je v podobném duchu. Věřím, že pejskařům se bude líbit ještě víc. Moc jsem si čtení užila a navíc se mi obě knížky moc líbí i vizuálně. Věřím, že by to určitě byl i super dárek.
Čtivé povídky od známých autorů, krásné ilustrace, luxusní zpracování. Výborný tip na dárek.
Krásná luxusní kniha plná dobrého a pohodového čtiva.
Krásná dárková knížka, je vidět, že si na ní tvůrci dali záležet. Skvělý výběr autorů, krásné ilustrace a opravdu luxusní vzhled. Moje volba pro letošní Vánoce.
Kniha se mi moc líbí, pokud máte rádi psy, určitě se bude líbit i vám. Jsou v ní povídky skvělých autorů a různých žánrů, a všechny, co jsem zatím přečetla, jsou moc hezké.
Pěkná knížka, která potěšila mé pejskařské srdce. Příběhy v knize jsou pěkné, každý si v nich najde to své. Úvod od pana Wericha je krásný, celá knížka je takovým poděkováním psům za jejich věrnou službu, moc se mi líbí.
Od Familia mám už několik knih a ani tento rok s nápadem na dárek nezklamali. Velká kniha povídek o psech obsahuje pěkný výběr povídek různých žánrů. Líbí se mi ilustrace a zlatý motiv.
Kniha je veliká, hezky zpracovaná, obsahuje velké množství povídek, které se dobře čtou. Koupila jsem prarodičům k Vánocům, protože mají rádi psy. Určitě je potěší.
Krásný dárek pro milovníky psů. Kniha je plná povídek různých žánrů od světoznámých spisovatelů. Mé nejoblíbenější jsou povídky od Wericha a Čapka.
Zobrazit další (8)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Velká kniha povídek o psech
Autor:
kolektiv autorů
Nakladatel:
Familium
EAN:
9788088333074
ISBN:
978-80-88333-07-4
Doporučená prodejní cena:
590 Kč
Ilustrace:
Veselá, Pavlína
Popis:
1× kniha, vázaná, 384 stran, česky
Rozměry:
22,6 × 26,8 cm
Rok vydání:
2019 (1. vydání)