Jan Eliášek, Petr Stupka - Czech Cuisine
Czech Cuisine: Tradition, favorite foods, recipes
Nakladatel: MCU
2019
116
False
1
127
2
4
24
266666
0
Do oblíbených
Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si zboží do oblíbených.
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky
116 Kč
- 10%
116 Kč
běžná cena 129 Kč
- 10%
116 Kč
běžná cena 129 Kč
Anotace
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa...
Zobrazit celý text