Jan Eliášek, Petr Stupka - Czech Cuisine

Czech Cuisine: Tradition, favorite foods, recipes

Nakladatel: MCU 2019
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

116 Kč
Skladem
116 Kč
Rozebráno
116 Kč
pohlídat

Anotace

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Czech Cuisine
Autor:
Eliášek, Jan a Stupka, Petr
Nakladatel:
MCU
EAN:
9788073391195
ISBN:
978-80-7339-119-5
Doporučená prodejní cena:
129 Kč
Překlad:
Belcher, Bryce
Popis:
1× kniha, brožovaná, 76 stran, anglicky
Rozměry:
11,8 × 22 cm
Rok vydání:
2019 (2. vydání)
Jazyk:
anglicky