Dagmar Digma Čechová - Nemusíš!
Ke stažení

Nemusíš!

Nakladatel: MOBA 2020
Ihned
199 Kč

Anotace

Ty dvě snad nemohou být rozdílnější, a přesto je něco spojuje. Kateřina ví, že by po dvaceti letech manželství měla ten plíživý pocit prázdnoty už kvůli dětem ignorovat a nějak tu druhou půlku života doklepat. Nemůže přece riskovat vše kvůli zapovězeným touhám a potřebě cítit, že skutečně žije. Marie rozhodně hodlá dokončit studia a splatit morální...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Já se nesmírně bavila. Byl to můj první román pro ženy po hodně letech a nelituji :o) Vtipné (až jsem se fakt kolikrát smála nahlas), svižné a ze života. Výborně načtené paní Juříčkovou. Zkusím i díl druhý a snad mne nezklame :o)
Dvě dějové linky, které se během příběhu nenásilně propojí. Děj příjemně plyne a je zcela uvěřitelný. Kniha mě v knihkupectví tentokrát upoutala hlavně svým názvem, protože u mě se trefil do období, kdy jsem si rovnala život právě ve smyslu "nemusíš".
Můžeš se do nekonečna starat o rodinu. Být matkou, manželkou i hospodyní. Můžeš čekat, až se někde uvnitř tebe objeví lvice, která čeká na lákavé sousto. Můžeš studovat, jen pro to, že si to přejí Tví rodiče. Můžeš, ale věř, že taky nemusíš! Kniha vypráví o čtyřicetileté Katce, která neví, co se sebou. Chce být tou, která se nejlépe stará o rodinu,...
Více
Velice čtivý příběh ze života. Najde se v něm každá žena. Může Vám být třeba dvacet, třicet nebo padesát, je to zcela jedno. Téměř všichni dělají věci, které se od nich očekávají. NEMUSÍŠ!!! Udělejte to, co chcete Vy sama!
Vřele doporučuji
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Nemusíš!
Autor:
Čechová, Dagmar Digma
Nakladatel:
MOBA
EAN:
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 400 stran, bez zabezpečení DRM, 1,0 MB ePUB ePUB, 2,4 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2020