Carsten Bothe - Domácí zpracování zvěřiny

Domácí zpracování zvěřiny

Nakladatel: Vašut 2021
Rozebráno
224 Kč
pohlídat

Anotace

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Domácí zpracování zvěřiny
Autor:
Bothe, Carsten
Nakladatel:
Vašut
EAN:
9788075412393
ISBN:
978-80-7541-239-3
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Překlad:
Kavinová, Alice
Popis:
1× kniha, brožovaná, 88 stran, česky
Rozměry:
16,7 × 23,5 cm
Rok vydání:
2021 (1. vydání)