Ke stažení

Nadělení: Příběhy kluka ze zámku

Nakladatel: Mladá fronta 2022
Ihned
249 Kč

Anotace

Byl jednou jeden chátrající zámek… pak se ale objevili dva nadšenci, kteří do něj vrátili život. Herec Daniel Krejčík si s partnerem začali plnit bláznivý sen. Ale umět si přát je zvláštní disciplína… Zprvu nevinné přání a humorné trápení s domácím oslíkem a rekonstrukcí osmadvaceti komnat brzo dostalo nečekaný impulz... Jaké podoby má život nejen...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Takovým knihám se říká "pohlazení po duši". Vybavila se mi třeba knížka "Vejce a já", něco, k čemu se člověk rád vrací když je mu dobře i když třeba není. A moc se těším na pokračování, které začal psát. Počítám, že to bude takové zmoudření v přímém přenosu.
Skvěle sepsané osobní příběhy, ve kterých nechybí vtip ani upřímnost. Dočtete se, jaké to je, když se Daniel se svým partnerem rozhodl pořídit si zámek. Zní to vznešeně, ale jen do té doby, než zjistíte, že se jedná o chátrající zámek. Pak o, nejen vtipné, historky rozhodně není nouze.

Dana Krejčíka v podstatě ani moc neznám, ale...
Více
Milé vyprávění milého kluka, tak bych v jedné větě tuto knihu shrnula. Daniel popisuje svůj život, práci, vztah s Matějem a cestu k získání zámku. Od snu k realitě, která není vždy podle představ. Vždycky si ale Daniel zachová svůj pohled na věc, a proto jeho kniha působí autenticky. Je to neskutečně milé čtení, moc se těším na případnou další knihu.
Velmi přímočaře, zároveň přístupně a především vtipně napsaná knížka jedním mladým talentovaným hercem, který bydlí na zámku, a která se skvěle čte. Autor netlačí na pilu, nechce se „zalíbit“ za každou cenu, ale jeho specifický humor se vám zalíbí tak jako tak. Velmi jsem si knížku a její četbu užívala, protože je to jako číst zprávy od kamaráda,...
Více
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Nadělení
Autor:
Krejčík, Daniel
Nakladatel:
Mladá fronta
EAN:
EK517304
Doporučená prodejní cena:
249 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 224 stran, bez zabezpečení DRM, 7,1 MB ePUB ePUB, 10,6 MB Mobi Mobi, 8,3 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2022