Michal Viewegh - Zapisovatelé ...
Ke stažení

Zapisovatelé otcovský lásky

Nakladatel: Ikar 2023
Ihned
239 Kč
Zapisovatelé otcovský lásky

Zapisovatelé otcovský lásky

159 Kč
Není v prodeji
159 Kč
pohlídat

Anotace

Otec, dospívající dcera a syn alias vášnivý glosátor všeho, co se kolem šustne. To jsou tři vypravěči Vieweghova příběhu, v němž jsou vážná témata jako nevěra a rozpad manželství prodchnuta groteskou, kterou autor dokáže těžké úděly hrdinů odlehčit s vtipem sobě vlastním. Zapisovatelé otcovský lásky jsou výpovědí o střetu dvou generací, ale...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
Tahle knížka je z těch nejlepších co jsem kdy četl..neváhejte...........kupte si ji.Některé knížky se čtou jedním dechem.Tahle ne! U té se ani nadechnout nestihnete!!!!!!!!!!
malokdy se mi stane, ze knihu doctu, zavru ji a je mi doslova LITO, ze jsem ji docetla. prave tyhle pocity jsem mela po precteni Zapisovatelu Michala Viewegha. nepamatuji, kdy neposled jsem se u knihy tak vyborne bavila a uz vubec nevim, ze bych se kdy u JAKEKOLIV knihy SMALA. doporucuji vsem
Já osobně si knihy pana Viewegha vychutnávám. Jelikož jsem stejná generace, tak mám pocit, že mu rozumím. Je pro mě fajn si zavzpomínat a popřemýšlet nad okamžiky, které jsou pro mně dnes už lehce pochopitelné a na které vlastně velmi ráda vzpomínám.
Výchova, rodina, neustálý koloběh života. Láska, otcovská, mateřská, cit a hlavně touha po...
Více
Jako vždy pan Viewegh dělá radost těm, které těší číst o věcech, které dobře znají a přikořeňuje popisem několika neobvyklých úchylek lidského chování. Pokud si přiznáte, že se rádi díváte na tzv. telenovely a čtete bulvární tisk, tzn. patříte k většině, bude se vám tato kniha líbit.
Kniha Zapisovatelé otcovský lásky je napsána pro Michala Viewegha typickým stylem: nijak nezačíná, nijak nekončí a o ničem není.
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Zapisovatelé otcovský lásky
Autor:
Viewegh, Michal
Nakladatel:
Ikar
EAN:
Doporučená prodejní cena:
239 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 248 stran, bez zabezpečení DRM, 0,8 MB ePUB ePUB, 2,0 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2023