Ke stažení

Generace: Tajemství sídla lovců

Nakladatel: Pointa 2021
Ihned
229 Kč

Anotace

Když se země opět spojí v jeden kontinent, svět utichne a největší obavou lidí se stanou lovci, kteří unáší přeživší. Rozhodně nebudete klidně spát. Obzvlášť, když noc je čas lovců. Jedna z těch nocí se stane osudnou i pro Jessicu a její rodinu, pro něž si přijde skupina lovců v čele se Silvestrem. Silvestra s Jessicou přitahuje nevysvětlitelné...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(4x)

Vaše hodnocení
Kniha je bombastická! Napínavý děj od kterého se nedá odtrhnout, plno skvělých myšlenek u kterých se čtenář musí pozastavit. Nemohu se dočkat příštích dílů a další objasnění "záhad", které kniha ukrývá. Knihu doporučuji úplně všem, co se rádi ponoří do děje a žijí životy postav.
Knížka mě nadchla, krásně se čte. Během dvou dnů jsem ji celou dočetla a kdyby byl druh díl, rozhodně bych hned začala číst i ten.
Takto nějak by měl vypadat první díl Sci-fi trilogie. Napínavý, správné množství srozumitelného příběhu, pár záhad, které se vysvětlí v příštích dílech a hezká představivost o tom, jak by náš svět mohl jednou dopadnout. Klobouk dolů...
Poutavé čtení. Postavy jsou výborně vykreslené a čtenář se s nimi snadno ztotožní. Děj je napínavý a překvapivý a dostatečně drží čtenářovu pozornost až do samého konce. Pro milovníky Young adult žánru určitě skvělá volba.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Generace: Tajemství sídla lovců
Autor:
Znamínková, Marie
Nakladatel:
Pointa
EAN:
EK521974
Doporučená prodejní cena:
229 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 280 stran, bez zabezpečení DRM, 0,7 MB ePUB ePUB, 1,1 MB Mobi Mobi, 1,4 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2021 (2. vydání)