- Angličan Peter ...

Angličan Peter Mayle o Francouzích

Rozebráno
ušetříte 220 Kč 
812 Kč
592 Kč
pohlídat

Balíček obsahuje 5 ks v hodnotě 592 Kč

Honba za Cézannem

Honba za Cézannem

Peter Mayle

169 Kč
129 Kč

Nebezpečná honba po Francii od Paříže po Côte d´Azur po stopách výnosného obchodu s padělky při níž se ovšem vždycky najde čas na typicky francouzské gastronomické radovánky.

Hotel Pastis

Hotel Pastis

Peter Mayle

198 Kč
148 Kč

Simon Shaw si zdánlivě nemá nač stěžovat: je mu dvaačtyřicet, je zdravý, bohatý a úspěšný. Jenomže se zrovna rozvedl a jeho bývalá žena se ho snaží připravit nejen o spoustu peněz, ale (za vydatného přispění jeho klientů) i o všechnu energii.

Navždy Provence

Navždy Provence

Peter Mayle

148 Kč
98 Kč

Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.

Podfuk jako víno

Podfuk jako víno

Peter Mayle

138 Kč
98 Kč

Vše začíná v kopcích nad Los Angeles, v extravagantní rezidenci s velkolepým vinným sklepem právníka holywoodských hvězd Dannyho Rotha, který se chce pochlubit svou ohromující sbírkou vín vynikajících ročníků, a tak pozve novináře, aby o ní napsali.

Podfuk v Marseille

Podfuk v Marseille

Peter Mayle

159 Kč
119 Kč

Marseille … je to zvláštní místo, založené před více jak šestadvaceti stoletími, dříve než Paříž začali nazývat Paříž. A ve srovnání s ní je rozlohou Marseille dvojnásobná a po celém pobřeží zastavěná. Snad s výjimkou jedné kouzelné zátoky...

Anotace

Angličan Peter Mayle umí psát nezávažně o závažných věcech, jeho knihy se čtou jedním dechem, i když často pojednávají o něčem, co rozhodně oddechové není. Přesto humor a nadhled u něj vždy vítězí. Posuďte sami - pětice Honba za Cézannem, Hotel Pastis, Navždy Provence, Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille přesně splňují vše uvedené a nyní navíc společně stojí mnohem méně, než byste hádali.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Kategorie

Obsah balíčku

Název:
Angličan Peter Mayle o Francouzích
Nakladatel:
EAN:
Doporučená prodejní cena:
592 Kč
Popis:
5× elektronická kniha, česky
Rok vydání:
2023