Ke stažení

Mezi nimi

Nakladatel: Motto 2023
Ihned
279 Kč

Anotace

Intimní zpověď sester Magdy, Ivy, Kristýny a jejich matky Milady, která chce pro své dcery jen to nejlepší, odmítá ale vidět, co ve skutečnosti chtějí ony. Když jim do života vstoupí David, už tak vyhrocené rodinné vztahy prochází zkouškou, kterou nelze přestát bez šrámů. Jaká tajemství před sebou skrývají? A jak se vyrovnají s následky svých rozhodnutí?

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(3x)

Vaše hodnocení
Příběh tří sester – Ivy, Magdy a Kristýny a jejich matky Milady, nás zavede do života obyčejných lidí a jejich starostí. V knize promlouvají sestry i jejich matka střídavě, život každé z nich ovlivní David, který je Magdin dlouholetý kamarád. Je to kniha o jejich životech, vztazích a tajemstvích, které mezi sebou mají.

Lásce se poručit...
Více
Tato prvotina od brněnské autorky byla vážně dobrá! Očekávala jsem odpočinkovou a nenáročnou četbu, ale to jsem se velmi spletla.

Autorka nám nabídla rodinný příběh čtyř žen. Matky Milady a jejich tří dcer Kristýny, Magdy a Ivy. Každá z nich si nese v životě svůj pytel trápení a rozdílné představy, jak žít svůj život. Společně se v...
Více
Příběh matky a jejích tří dcer. Jejich vztahy jsou složité a vyhrocené, každá si žije svůj život a když se protnou s ostatními, nevzejde z toho nic dobrého. Každá má svá tajemství a raději by neměla být odhalená.

Mám moc ráda příběhy ze života, příběhy o rodinách, kde to není úplně v pořádku, příběhy o mezilidských vztazích, takže mě...
Více

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Mezi nimi
Autor:
González, Veronika
Nakladatel:
Motto
EAN:
EK527626
Doporučená prodejní cena:
279 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 376 stran, bez zabezpečení DRM, 1,0 MB ePUB ePUB, 1,5 MB Mobi Mobi, 2,4 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2023