Michaela Šalé - Kafe a chlup
Chystá se

Kafe a chlup

Nakladatel: Motto 2023
Připravujeme
- 20%
167 Kč
pohlídat

Anotace

Jsou lidé a jsou kočky. A jsou místa, kde spolu tyhle dva diametrálně odlišné živočišné druhy koexistují. Třeba v Dádině malé kočičí kavárně, kde se potkávají tlapky s nohama, předení s příběhy a chlupy s alergií. Ale možná že nakonec nejsou zas tak moc odlišné. A možná – spíš krajně nepravděpodobně – se v téhle malé kavárničce zrodí nová, neočekávaná pouta.

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(2x)

Vaše hodnocení
Vynikající kniha! V této kočičí kavárně se proplétají osudy a příběhy, jak zdejších koček, tak návštěvníků. Kniha je přesně taková jako život s domácím mazlíčkem. Je plná štěstí, smíchu, ale i hluboce dojemných a smutných okamžiků, při nichž se člověk brání slzám. Já osobně se neubránila! Jestli jste stejně jako já milovníky koček, pak je tato kniha kniha šálkem kávy přesně pro vás!
Kavárna paní Dády je trochu jiná. A není to tím, že v ní chybí pořádný funkční kávovar. V této čtenářské víkendovce se seznámíte nejen s kočkami, jejichž teritorium je právě Dádina kavárna, ale také s jejími hosty, ať už těmi stálými, nebo jen náhodnými kolemjdoucími, kterým tato malá kavárna padla do cesty. A právě v ní se osudy všech za dozoru...
Více

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Kafe a chlup
Autor:
Šalé, Michaela
Nakladatel:
Motto
EAN:
Doporučená prodejní cena:
209 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 200 stran, česky
Rok vydání:
2023