Výběr nejlepších a nejzajímavějších restaurantů v ČR. Hodnocení vzniká na základě nazávislých názorů dobrovolných hodnotitelů, kteří tyto podniky tajně a za svoje peníze navštívili a oznámkovali.
Výběr nejlepších a nejzajímavějších restaurantů v ČR. Hodnocení vzniká na základě nazávislých názorů dobrovolných hodnotitelů, kteří tyto podniky tajně a za svoje peníze navštívili a oznámkovali.
Výběr nejlepších a nejzajímavějších restaurantů v ČR. Hodnocení vzniká na základě nazávislých názorů dobrovolných hodnotitelů, kteří tyto podniky tajně a za svoje peníze navštívili a oznámkovali.
Výběr nejlepších a nejzajímavějších restaurantů v naší republice podle mínění nezávislých hodnotitelů (762 restaurací, 588 hodnotitelů, 6 480 010 Kč útrata za konzumaci).
Rozsáhlý a unikátní rozhovor, který s Jaroslavem Foglarem vedl v letech 1982 - 1985 Pavel Maurer, pozdější zakladatel restauračního žebříčku Grand Restaurant.