Eva Papoušková

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Eva Papoušková (*1969 v Brně) studovala anglistiku na Masarykově univerzitě v Brně, později vystudovala FAMU, obor Filmová a televizní scenáristika a dramaturgie. Po škole překládala a věnovala se psaní, je autorkou knih pro děti jako Kosprd a Telecí (2013), Cestování s velrybou (2014), Vombat Jirka (2016), Vombat Jirka je statečný (2019) a Vombat...
Zobrazit celý text
Nahoru

Eva Papoušková v Oko Magazínu OKO

Aktuality

Kvarteto novinek z Arga

Ve chvíli, kdy Argo publikuje svůj nový edičák na druhé pololetí roku 2023, vydává v červnu pochopitelně knihy z edičáku předchozího. Tady je pestré kvarteto novinek s oblíbeným rozptylem "pro každého něco".
Recenze

MeziŘádky Zdenko Pavelky

Literární redaktor a nakladatel Zdenko Pavelka se tentokrát v pravidelném pořadu o knihách, který připravuje pro Víkendovou přílohu sobotní stanice Vltava, zaměřil trochu na knihy pro děti a mládež, trochu ještě na Masaryka a české myšlení o světě.
TV Kosmas

Knihkupci Kosmasu doporučují....Tomáš Kalista, Kosmas Praha, OC Šestka

Knihkupci knihy snídají, svačí, obědavají i večeří. Je to jejich svět, vyznají se - většinou. Čtenáři brzo sami poznají, kdo je opravdu člověkem knih a kdo je jenom podává. Čas od času poprosíme někoho z prodejen Kosmasu, aby vám podle...
Zobrazit celý text
Aktuality

Dětské knihy, které se povedly

Před 1. červnem, čili Dnem dětí (dát knihu bývalo takovým hezkým zvykem) a vůbec před blížícím se koncem školního roku (kniha za vysvědčení bývala takovým pěkným zvykem), vám představujeme dětské knihy, které posoudily odborníci jako ty za poslední rok nejpovedenější - textově i graficky.
Další články