Magdalena Rutová

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Magdalena Rutová (*1988)
Magdalena Rutová vystudovala Ateliér ilustrace a grafiky UMPRUM. Je zakladatelkou první linorytecké fotobanky Linostock. Věnuje se psaní a ilustrování. Tajemství kariérního růstu nepravidelně zaznamenává do Deníku podnikatelky.
Nahoru

Magdalena Rutová v Oko Magazínu OKO

Aktuality

Bravo Baobab - dvě ocenění z italské Bologni

Ve světě knih pro děti je nejprestižnější světovou akcí veletrh v italské Bologni. Ten letošní se uskuteční začátkem dubna a hlásí 1500 vystavovatelů ze 100 zemí. Českému nakladatelství Baobab se podařilo získat letos hned dvě ceny.
Aktuality

Nejlepší knihy dětem 2022/2023

Rok se s rokem sešel a opět vám odborníci nabízejí katalog knih pro děti a mládež za poslední rok (od září 2022 do září 2023). 36 titulů, kde je odborností ručí za kvalitu. Katalog vychází pravidelně od let 2012/2013. Nechte se inspirovat nejen před Vánocemi.
Aktuality

Zlatá stuha 2023: ukázat na zajímavé knihy pro mladé čtenáře

Ocenění Zlatá stuha, které pořádá česká sekce IBBY (Mezinárodní sdružení pro dětskou knihu), hodnotí knižní tvorbu pro děti a mládež za uplynulý rok. Porotci letos volili z více než 230 přihlášených titulů, které hodnotili z pohledu...
Zobrazit celý text
TV Kosmas

Magdalena Rutová, Radio Buch a Linostock

Výtvarnice a ilustrátorka Magdalena Rutová dotáhla do konce jeden ze svých dávných projektů - audio-výtvarný koncept pro děti Radio Buch. A taky provozuje první internetovou linorytovou databanku Linostock.com.
Další články