Nejprodávanější tituly - leden 2011
beletrie

Prevítovy první krůčky - 11%
(2x)
Pokračování bestselleru humorně pojednávající výchovu novorozence z pohledu toho, jenž má situaci ve skutečnosti pevně v rukou: novorozence samotného.
beletrie

Prevítovy první krůčky

152 Kč
135 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
beletrie

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
beletrie

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
beletrie

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
beletrie

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Beatrice a Vergilius - 6%
(2x)
Nový román bestsellerového kanadského autora stejně jako Pí a jeho život vykazuje až překvapivě upřímné paralely Martelova života a jeho knižního hrdiny.
beletrie
Ukázky

Beatrice a Vergilius

202 Kč
190 Kč
Konec punku v Helsinkách - 11%
(9x)
Román o popraskaných vztazích, neustávající touze a míjení, o světě, který se tak rychle proměňuje, že jsme mu už dávno přestali rozumět.
beletrie

Konec punku v Helsinkách

356 Kč
316 Kč
Hrdý Budžes - 6%
(14x)
Prvními roky husákovské normalizace nás v této knize provází žákyně druhé třídy ZDŠ v Ničíně Helenka Součková. Kniha si získala mnoho čtenářů také díky úspěšnému divadelnímu zpracování.
beletrie

Hrdý Budžes

199 Kč
187 Kč
Další prevít? Jen to ne! - 11%
Třetí část úspěšné série nahlížející z nezvyklého úhlu rodičovské starosti s batoletem. Malý prevít, který v předchozích dílech šikanoval a zcela zotročil své rodiče a domácí kočku, musí čelit nové výzvě, jež ohrožuje jeho dosud výsadní postavení ...
beletrie

Další prevít? Jen to ne!

152 Kč
135 Kč
Celý život - 11%
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
beletrie

Celý život

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 630 položek
<< < 1 2 3 4 .. 63 > >>