Nejprodávanější tituly - leden 2011
povídky

Proveď vola světem, volem zůstane - 11%
(3x)
Milan Kohout, nepřehlédnutelný performer a pedagog, se nám představuje v roli literáta, a že v literární branži dosahuje stejných kvalit jako ve svých nejlepších performancích, se můžete přesvědčit nad jeho knihou Proveď vola světem, volem zůstane.
povídky

Proveď vola světem, volem zůstane

171 Kč
152 Kč
Povídky - 11%
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
279 Kč
Dvacet deka lásky - 11%
Další kniha jedné z nejčtenějších českých spisovatelek. Tentokrát se jedná o soubor povídek o lásce a jejím nedostatku.
povídky

Dvacet deka lásky

152 Kč
135 Kč
Claudův pes/Claud's Dog - 11%
Jako ve většině Dahlových textů zde nejde o složité, umně vykonstruované absurdity, nýbrž o anekdotické příběhy, které odrážejí každodenní běžné situace, jež jsou pouze důsledně dovedeny k logickému vyvrcholení.
povídky

Claudův pes/Claud's Dog

160 Kč
142 Kč
Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

povídky

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Od A do Z II. - 11%
Sebrané Dahlovy spisy, které soustavně vydáváme od svého založení.
povídky

Od A do Z II.

224 Kč
199 Kč
Škoda lásky - 11%
Autor nás zavádí nejen do svých rodných Dejvic a na blízkou Hanspaulku, ale i do Smetanovy Litomyšle anebo do jedné zcela zapadlé pohraniční vísky. Titul knihy odkazuje na nejslavnější český hit všech dob - slavnou polku Jaromíra Vejvody.
povídky

Škoda lásky

197 Kč
175 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Chraňme muže - 11%
Chraňme muže je kniha úvah na téma úbytku mužnosti a znevážení mužské role v naší kultuře, ilustrovaných deseti příběhy.
povídky

Chraňme muže

194 Kč
172 Kč
Kdybys nebyla, vymyslím si tě - 11%
Oblíbený autor ve své svěží próze nechává hrdinu prožívat citové bouře první lásky zároveň s nekonečnou nudou prvního zaměstnání, to vše pod vlivem atmosféry padesátých let minulého století. Zachycuje tuto dobu i vnitřní svět postav s vtipem a lehkostí.
povídky

Kdybys nebyla, vymyslím si tě

107 Kč
95 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 53 položek
1 2 3 .. 6 > >>