Nejprodávanější tituly - prosinec 2012
beletrie

Nový svět - 48%
(20x)
Výjimečný grafický román beze slov zachycuje příběh každého přistěhovalce, uprchlíka či vysídlence a zároveň je poctou všem, kdo takovou cestu podnikli. Jedna z těch vzácných knih, které oslovují čtenáře od 10 do 100 let.
beletrie
Ukázky

Nový svět

396 Kč
204 Kč
Lichožrouti
(5x)
Kniha desetiletí pro děti. Napínavý a vtipný příběh pro děti od autorsko-ilustrátorské dvojce Pavel Šrut – Galina Miklínová. Zavádí nás do tajemného světa záhadaného tvora, který žere ponožky a z párů dělá licháče.
beletrie

Lichožrouti

331 Kč
Čechy, země zaslíbená
(8x)
Hrdinka nového románu Petry Hůlové přijíždí do Čech, aby si vydělala. Příběh Ukrajinky Olgy je výpovědí o nelehkém životě v cizí zemi.
beletrie
Ukázky

Čechy, země zaslíbená

223 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
beletrie
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Suttree
(8x)
McCarthyho opus magnum, v němž s nebývalým smyslem pro humor popisuje život vyděděnce Suttreeho a dalších podivných individuí z knoxvilleského podsvětí v 50. letech dvacátého století.
beletrie
Ukázky

Suttree

338 Kč
Děti chovatelů slonů
(2x)
Peter Hoeg, autor bestselleru Cit slečny Smilly pro sníh, se vrací v plné síle a opět nechává vyniknout své charakteristické znaky - neotřelý jazyk, podněty k přemýšlení, osvěžující humor a strhující děj.
beletrie

Děti chovatelů slonů

304 Kč
Ještě jsme ve válce
(11x)
13 komiksových příběhů představuje netradiční formou osudy lidí, kteří v boji s totalitní moci morálně zvítězili nebo podlehli své slabosti. Kniha získala cenu Muriel pro nejlepší český komiks roku 2012.
beletrie

Ještě jsme ve válce

508 Kč
Pražský hřbitov
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.
beletrie

Pražský hřbitov

500 Kč
Dům hedvábí
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
beletrie
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
beletrie

Maus

424 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>