Nejprodávanější tituly - prosinec 2012

Černá labuť
(15x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.

Černá labuť

467 Kč
Ještě jsme ve válce
(11x)
13 komiksových příběhů představuje netradiční formou osudy lidí, kteří v boji s totalitní moci morálně zvítězili nebo podlehli své slabosti. Kniha získala cenu Muriel pro nejlepší český komiks roku 2012.

Ještě jsme ve válce

508 Kč
Pražský hřbitov
(22x)
Nejnovější román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem.

Pražský hřbitov

500 Kč
Dům hedvábí
(7x)
Sherlock Holmes, nejslavnější soukromý detektiv, se vrací v novém příběhu z pera renomovaného autora předloh k detektivním seriálům (Vraždy v Midsomeru, Foylova válka, ad.).
Ukázky

Dům hedvábí

253 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.

Maus

424 Kč
Tak trochu úžasní
(6x)
Nejprodávanější humoristická kniha v Británii roku 2011. Všichni nesnáší dokonalé rodinky. Takže Battleovy si prostě zamilujete! Ideální čtení pro každého, kdo měl v životě pocit, že s ním doma žije podivná skupinka cizinců, kterým se říká příbuzní.

Tak trochu úžasní

253 Kč
Pražská zima
(3x)
Knihu vzpomínek Madeleine Albrightové na události, jež formovaly její život a pozdější kariéru.
Ukázky

Pražská zima

338 Kč
Klub nenapravitelných optimistů
(19x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

423 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
Mondschein
(4x)
Román Mondschein je znepokojivou vizí světa po blíže neurčené katastrofě

Mondschein

242 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>